Stageplate

The number 1 in podium systems

Podiumdelen kopen

Bij Stageplate kunt u TÜV gekeurde podiumdelen kopen voor een scherpe prijs. Wij zijn ooit bij Stageplate begonnen met de intentie om podiumelementen een stuk lichter en hanteerbaarder te maken. Sinds 2012 zijn wij een volwaardig bedrijf geworden waar u met een gerust hart kwalitatieve podiumdelen kunt kopen.

Podiumdelen kopen bij Stageplate

Bij ons bedrijf staan de kernwaarden service, klantgerichtheid en veiligheid van onze producten voorop. Wij hebben u nog veel meer te bieden. In ons bedrijf in Dordrecht maken en ontwikkelen wij onze podiumelementen zelf, zodat wij de kwaliteit goed in de gaten kunnen houden. Een ander voordeel is dat u hierdoor één vaste leverancier heeft, en daardoor ook maar één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij het contact met onze klanten persoonlijk en direct houden. Dat werkt wel zo prettig!

Wij kunnen voor u een passend podium bouwen waarbij wij de podium-klemblokken zo maken dat deze automatisch terugschuiven. Hierdoor is de hoek universeel en kunnen wij deze overal plaatsen. En hierdoor zijn wij ook veel sneller klaar. Heeft u interesse om onze podiumdelen te kopen? Onze medewerkers voorzien u graag van de benodigde informatie om een bepaalde keuze te kunnen onderbouwen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 078 -6211955 of u kunt ons mailen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Relevante pagina’s:
PodiumelementenSchaarpodiumPodiumdeelPodiumdelen kopenPodiumspecialist

Contact opnemen